Raspisan konkurs za nagradu “Izvoznik godine 2013”

Bez autora
Oct 22 2013

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) raspisala je konkurs za nagradu “Izvoznik godine”.Ovo je jubilarni deseti put zaredom kako se dodeljuje ova nagrada, i to u pet kategorija: za najboljeg izvoznika godine, za najbolji novi izvozni proizvod, za osvajanje novog tržišta, i prvi put odvojeno za najboljeg izvoznika u kategoriji srednjih preduzeća i za najboljeg izvoznika u kategoriji malih i mikro preduzeća.

Raspisan konkurs za nagradu “Izvoznik godine 2013”Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) raspisala je konkurs za nagradu “Izvoznik godine”.

Ovo je jubilarni deseti put zaredom kako se dodeljuje ova nagrada, i to u pet kategorija: za najboljeg izvoznika godine, za najbolji novi izvozni proizvod, za osvajanje novog tržišta, i prvi put odvojeno za najboljeg izvoznika u kategoriji srednjih preduzeća i za najboljeg izvoznika u kategoriji malih i mikro preduzeća.

Pravo učešća na Konkursu za izvoznika godine imaju sva izvozno orijentisana privredna društva registrovana na teritoriji Republike Srbije i koja ispunjavaju uslove za prijavljivanje. U obzir dolaze samo prijave pojedinačnih privrednih društava, a ne i prijave grupacija, konglomerata i slično.

Prijave slati na adresu:
SIEPA
Nagrada “Izvoznik godine 2013”
Vlajkovićeva 3/5
11000 Beograd

ili putem mail-a:
izvoznik_godine@siepa.gov.rs

Rok za dostavu prijava je 18. novembar 2013. godine, a prijavu možete preuzeti ovde.

O dobitnicima će odlučivati mešovita stručna komisija koju čine predstavnici državnih institucija i nezavisni eksperti.

Tradicionalna SIEPA-ina nagrada dodeljuje se od 2004. godine u cilju stimulisanja novih izvoznih poduhvata domaćih preduzeća, a dobitnici, osim vrednih nagrada, dobijaju i ekskluzivno pravo da koriste logo “Izvoznika godine”.

Svečana ceremonija dodele Nagrade zakazana je za 4. decembar 2013. godine.

Pobednici dobijaju statuu i diplomu od strane Agencije, kao i pravo da koriste logo “Izvoznik godine 2013” u promotivne svrhe tokom cele kalendarske 2014. godine prilikom promocije svojih proizvoda i usluga na domaćem i međunarodnom tržištu.

Za dodatne informacije možete se obratiti: Mirjani Aleksić - mirjana.aleksic@siepa.gov.rs ili Ines Novosel - ines.novosel@siepa.gov.rs ili ih možete dobiti putem telefona: 011/3398-243; 3398-550; 3398-774.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik